Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van értelme a fürdőszobába 2...

Van értelme a fürdőszobába 2 mosdót tenni? Kihasználjátok, akinek van, vagy egy csak mindig a helyet foglalja?

Figyelt kérdés
febr. 18. 14:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Utálom, ha más is van rajtam kívül a mosdóban, úgyhogy teljesen feleslegesnek tartom.
febr. 18. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Inkább a WC helyiségbe érdemes betenni egy mosdót, amennyiben elfér.
febr. 18. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

felesleges.

Anyáéknak 2 van (így vették a házat)

igazából egyszerre 1 ember használja a fürdőt (5en laknak, 2 tesóm még otthon).

Az egyik ezt használja, a másik azt. Így lényegében feleslegesen duplán kell takarítani és ennyi.

febr. 18. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Van értelme. Mi a férjemmel dolgoztunk úgy, hogy pont egyszerre kellett reggel készülődni. Sokkal jobb így, hogy nem kell osztozni fogmosás, borotválkozás, sminkelés közben. Nagyon kényelmes.

Nyilván aki egyedül él, vagy akik nem egyszerre indulnak reggel, ott nem sok értelme van. Meg persze hely is kell hozzá.

febr. 18. 14:12
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha elég nagy a fürdőszoba miért ne? Abból baj nem lehet.
febr. 18. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi szoktunk egyszerre fogat mosni :) szóval jó, hogy 2 van
febr. 18. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég nagy a fürdőszoba, miért ne, de személyszerint én se szeretem, ha valaki más is ott van, amikor készülődök.

De amit más is írt, ha a WC külön helyiségben van, akkor oda akár csak egy picike mosdót érdemes lenne berakni.

Ez személyes preferencia.

febr. 18. 14:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van. Néha jó, de kihasználva nincs azért. Főleg akkor jó, ha mondjuk kézzel mosunk valamit és áztatni kell.
febr. 18. 14:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
3 kisgyerekkel 2 felnőttel van értelme.
febr. 18. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Én úgy oldottam meg, hogy a fürdőkádhoz tettem egy másik, nagy tükröt. Évi 3-4X jól jön.
febr. 18. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!