Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül Budapesten egy...

Mennyibe kerül Budapesten egy 2 szobás, 51 nm-es panellakás + 2 beépített erkély festő általi kifestése, ha minőségi munkát szeretnék, és a betonig szeretném lecsiszoltatni a falat a festés előtt?

Figyelt kérdés

febr. 3. 09:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végül 1.200.000 forint falfestés gletteléssel, csiszolással, faljavítással + 90.000 forint beépített erkélyes lambériák + 280.000 forint beltéri ajtók festése lesz a vége ennek a mókának (Budapesten).
tegnapelőtt 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem pofátlanság mennyit elkérnek!
tegnap 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
12 hát persze.Te keress évente 15-20%-kal többet,de a szakember meg kérjen annyit mint 15 éve.Az nem volna pofátlan,ugye?
tegnap 13:35
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
13 nem tudom te hol élsz, de Magyarországon az emberek többségének nem emelkedik évi szinten 15-20%-ot a fizetése, sőt valakinek egyáltalán nem.
tegnap 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
14 Nem tudom te hol élsz,de Magyarországon szakemberhiány van.Tehát hiába várod hogy csupán élelemért fognak dolgozni.
tegnap 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
1.570.000 ft messze van a "csupán élelemért"-től! Ennyi pénzt valaki fél év alatt keres meg.
tegnap 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Egy kapitány meg a ryanairnél-itt pesten-három hét alatt.Musk meg egy szempillantásnál kevesebb idő alatt..Min változtat ki mennyi idő alatt keresi meg valaminek árát?
ma 08:20
 18/18 anonim ***** válasza:
60%
Az hogy egy átlag magyar embernek ez nagyon durva kiadás, amit elkérnek a festésért, ha egyáltalán van ennyi tartalékuk.
ma 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!