Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Egy felújított lakás mennyivel...

Egy felújított lakás mennyivel ér többet egy kicsit lelakottnál? Ha mondjuk a felújitás 10 millió forint akkor az dob az értékén tizet?

Figyelt kérdés
ma 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy csak használt, vagy lerobbant, elavult szerelvényekkel. Nem mindegy.

Egy használtnál elég a tisztasági festés.

Ha lerobbant, akkor az ára is olyan lesz.

ma 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül.

Lehet a vevőnek teljesen más az ízlése,mint a tiéd és ezért átalakítaná a lakást.

Amikor elkezdtem lakásokat nézegetni elsősorban nem is az ár ami zavart,hanem hogy a már felújított lakások is bőven hagyták kívánnivalót maguk után.

Gondolok olyanra,hogy a legolcsóbb laminált padló van lerakva,a fürdőszobában járólap nem illik a csempéhez.A konyha rossz hely kihasználása és sorolhatnám.

Úgyhogy olyat vásároltam ami teljes felújítást igényelt és a saját ízlésemre tudtam alakítani.

ma 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ettől félek hogy felújitom aztán a vevő húzza a száját pl. a fekete konyhapadlótól.
ma 11:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt így nagyon nehéz megmondani, mert függ a környéktől. Van olyan lakás, amire a világ pénzét ráköltheted, de a környék miatt senki nem fog annyival többet fizetni érte.
ma 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez Vác.
ma 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha eladásra szánod az ingatlant, akkor hagyd, ahogy van. Nem tudsz annyival többet kérni érte, mint amennyit ráköltesz. Legyen kitakarítva, lehetőleg kiürítve és úgy hirdesd meg.

Ahogy fentebb is írták, lehet, hogy tuti jó minőségű a csempe, most lett felrakva, mestermunka, de a vevőnek nem tetszik a színe és úgyis levereti.

Fontosabb, ha már felújítás, a gépészet, de ahhoz meg szét kell verni úgyis az egész lakást. Úgyhogy hagyd, ahogy van, add el, majd a vevő intézi, amit akar.

ma 11:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, értem. Köszi.
ma 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!