A konyhámban a csempék mozognak a falon. Elég instabilnak tűnnek és úgylátom, hogy már csak a fuga tartja össze őket. Szeretném leszedni és újrarakni mert félek, hogy ledől. Csemperagasztó kell vagy elég a sziloplasz? Hogy fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:37
1/5 anonim válasza:
Természetesen csemperagasztó, csak kérdés, hogy hogyan fog lejönni a csempe, és nem -e jön vele a meglévő ragasztó is, amit nem fogsz tudni lepucolni róla, akkor pedig vehetsz új csempéket is.
2/5 anonim válasza:
Nem esnek ám azok olyan könnyen le, mégha mozognak is, éveket kibír még. Én még nem bántanám. Ha leszeded, jön vele együtt a vakolat is, lesz jónéhány törött csempe, mondjuk ha vannak pótcsempéid az jó. Szóval a falat először nagyjából síkba kéne vakolni, az mikor megszárad, utána jöhet a csemperagasztó, szintezés és csemperakás.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, ha ezt nem tudod hogy a sziloplaszt nem elég egy csempe felrakásához akkor ne nyúlj hozzá!
Könnyen találsz videókat amiken mutatják, tanítják hogyan kell leszed ni a csempét, hogy kell felrakni, fugázni, stb. és hogy mihez mit kell használni. Szerintem előbb nézz meg pár ilyet hogy lásd milyen munkába kezdenél bele.
Nem ördöngősség és könnyen megtanulható, egy unokatesóm maga csempézte ki építkezéskor a konyha főző részét és szép is lett, pedig az volt az első ilyen munkája. de neki a férje az építőiparban dolgozott és voltak megfelelő eszközeik, volt kitől kérdeznie előtte és volt aki tanítsa mielőtt belekezdett.
4/5 anonim válasza:
#3 Én tettem fel leesett csempét akrillal, sőt a fugázást is azzal javítottam le. A célra tökéletes lett.
5/5 anonim válasza:
#4 Igen, de akkor nem az egészet szedted le gondolom hanem csak azt tetted vissza ami leesett. A kérdező le akarja szedni az egészet és újrarakni, az másféle feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!