Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Junkers euroline kombi kazánná...

Junkers euroline kombi kazánnál normális hogy néha lekapcsol, pár másodperc múlva meg újra bekapcsol?

Figyelt kérdés
Nyáron vettük a házat ilyen kazánnal. Ki lett takarítva, rendbe lett rakva, jelenleg is teszi a dolgát, nincs rá panasz. Viszont más kazánnál ilyet nem tapasztaltam. Csak keringteti a melegvizet, tehát nem fűti, és egyszer csak megáll. Eltelik pár másodperc és újraindul úgy, hogy begyújt, és elkezdi felfűteni a rendszert. Tehát nem menet közben gyújt be, mint általában. Nem tudom hogy hányszor csinálhatja, ebben a fűtési szezonban 3-4 alkalommal vettem észre.

jan. 5. 15:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Miénk is csinálja,pedig nem Junkers.Manuális szobatermosztát lehet nálatok is .Ilyenkor kicsit viiszaállítom aztán hamarosan megáll.
jan. 5. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!