Dinnyeszelet kérdése:
Mindegyik ablakkeretem alsó részén van egy lyuk amin át bejön a kinti hideg levegő. Ez normális?
Figyelt kérdés
jan. 1. 14:43
2/7 anonim válasza:
Javítson ki valaki, ha tévedek, de ez szerintem a pára miatt van és teljesen normális, előnyös.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor inkább nem tömöm be gyurmával. 😀
jan. 1. 15:27
4/7 anonim válasza:
Hát az biztos nem azért van. Én betömném.
5/7 anonim válasza:
Gondolom régebben valamilyen kábel volt átvezetve itt.Tömd be.
6/7 Telelő Teve válasza:
A pára és kondenzvíz levezetésére szolgáló nyílás az ablak külső oldalán van műanyag ablakoknál és szokott rajta lenni egy takaróelem: [link]
A te ablakodon levő lyukat tányéros tévének vagy szúnyogháló felfogatására használhatták. Nagy hőveszteséget nem okoz, de betömendő. Gyurmát ne használj rá - ha nem akarsz nagy kiszerelésű építőipari cuccokkal bajlódni akkor modellező boltokban lehet kapni műgyantát, azzal ki tudod önteni vagy ha van kéznél szálas szigetelő anyag az is több, mint a semmi. Esetleg pillanatragasztó is megfelelhet, de valami azonos anyagú műanyag henger lenne a legideálisabb.
7/7 A kérdező kommentje:
Betömtem.
jan. 1. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!