Kanlux ÁVK hogyan kerülhet feleannyiba, mint egy Legrand/Eaton/Schneider?
Figyelt kérdés
Ami utóbbiakból 15-16 ezer, az előbbiből 8 ezer.
Egy esetben megérteném, nevezetesen ha sokszorta többet gyártanának belőle, mint a másik márkákból. De ezt nem gondolom, mert az Árukeresőn a Kanluxokról kb. 0 értékelés van, a többiekről viszont tucatjával.
Megbízhatóságáról van valakinek infója?
#Fi-relé #hibaáram-védőkapcsoló
dec. 31. 20:47
1/4 anonim válasza:
Az "AC" típust hanyagoljad, "A" típust vegyél.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem említettem, hogy 'A' 2P 30mA 40A típusokat vetettem össze.
Így is, ami egyiknél 8 ezer, másikaknál 15-16. Furcsa a különbség. Megbízható egyáltalán? Ismeri valaki jobban a márkát?
tegnap 10:16
3/4 anonim válasza:
Lehet, de a fenti tipust fajtát kifelejtetted. Kanluxba meg csak "AC" láttam, ami nem ajánlott ma már(kicsivel olcsóbbak is) Villamos előírásoknak biztosan megfelel, teljesíti amit kell. Élettartama passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!