Ikeás konyhabútorról vélemény, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeretnénk konyhafelújításba vágni, és én az Ikeában találtam olyan konyhabútort, amilyet megálmodtan, de a férjem nagyon ellenkezik, hogy ikeásért ne fizessünk, mert szerinte az egy rakász szr. Tényleg olyan gagyi lenne? Tapasztalatok? Esetleg konkrét típus javaslat, ami minőségibb? Mert gondolom ikeás és ikeás között is van különbség, mint más termékeiknél.tegnap 15:33
1/1 anonim válasza:
18 éve van ikea konyhám és most is szeretem. Semmi baja, még egy darabig biztosan használjuk. Nem tudom mennyivel lehetne minőségibb, a fiókok jól működnek, a kihúzható drótkosarak jól funkcionálnak, az ajtók, fiók előlapok most is szépek. Az nem tudom, hogy a mostani ikea konyhák milyen minőségűek, én most is megvenném. Előtte is ikea konyhám volt egy másik lakásban, azt is szerettem, egy megvalósult álmom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!