Darklord88 kérdése:
Adott egy golyós fagycsap ami 3/4es rendszeren van!?.A nyakrésze el van tőrve.Próbáltam volna kicserélni egy mofém 3/4esre ami itthon van de ez kisebb pedig a felső csaprészre ez jó.A fagycsap furatai közötti távolság kb 5,6cm a szélessége a körének
Figyelt kérdés
5 cm.Vajon milyen fajta, méretű lehet ez a fagycsap?A belseját szeretném csak kicserélni ,mert a rendszer régi és nem biztos hogy le tudnám már az egész fagycsapot cserélni.dec. 1. 09:07
2/3 anonim válasza:
A fagycsap belsejét nem tudod másra cserélni csak ugyan olyanra vagy kompletten az egészet.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom természetesen csak ,hogy ez milyen méretű lehet azt nem tudom.Mivel lehet kapni több félét és ennek a méretét igy nem tudom.
dec. 2. 05:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!