Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Teljes gáz bekötése mennyibe...

Teljes gáz bekötése mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés
Kb 80 nm2-es családi házban mennyibe kerülne komplett gáz kiépítése, úgy ha a csonk is telken kívül van.Radiátorok, kémény bélelés, kazán, terveztetés, munkadíjak, stb...

tegnap 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb 2,5 millió, én ennyiből inkább klímákat vennék, főleg ha már szigetelt a ház. H-tarifával olcsóbb lesz a gáznál.
tegnap 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Igen, a klíma is opció lesz szerintem.
tegnap 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindig változik, hogy éppen melyiket olcsóbb használni, szerintem jobb ha választhatsz a gáz és áram között. Az áram már meg van, klímát amúgy is fogsz felszerelni, alternatívának, kiegészítő fűtésnek jó, de a legjobb ha van gáz IS bevezetve.

Nálunk gáz kazán van, mellette klíma is már 3 éve. Együtt használjuk ilyenkor. A klíma olyan, mint másnak a kandalló, a nappaliban ad egy kis plusz hőt, amikor fűtési szezon elején, végén vagyunk akkor meg pont elég, de stabilan a gáz az ami kényelmes, halk és olcsó.

Most. Mert 15 éve a gáz ára folyamatosan emelkedett, akkor lett napkollektorunk. 2 éve meg az áram ára kezdett durván megugrani előbb, persze a gáz is mellette.

A klíma hangos és teljesen más a hőérzet, hiszen folyamatosan mozgatja a levegőt.

tegnap 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!