Csempefestésről, festékekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Aki már csinálta, mi a tapasztalat? Érdemes, nem érdemes?okt. 5. 14:45
1/1 anonim válasza:
Csempét nem festettem, de a barátnőm kívánságára porcelán szappantartót meg ehhez hasonló fürdőszobai tárgyakat igen. Eredetileg fehér alapon virágos mintás volt, de ő egyszínű pirosra szerette volna. Kellet hozzá Harzo T-16 alapozó és hídképző festék, utána trináttal lett lefestve. Bár én nem festettem volna le, már csak azért sem, mert az eredeti virágos mintás nekem jobban tetszett, mint az egyszínű piros.
A csempe is hasonló anyag, ahhoz is kell az alapozó és hídképző festék, utána lefesthető valamilyen festékkel.
Bár én a csempét nem festeném le, de azt te tudod, hogy miért festenéd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!