Mészfesték lehet vagy diszperzit?
Figyelt kérdés
Nem igazán fogja meg a kezem ha végigsimítom a felületén, lehet hogy diszpi? Viszont át kellene festenem a garàzst. Gond lehet ha mészfestékre diszperzittel, vagy fordítva gurítom át?szept. 30. 20:35
2/4 anonim válasza:
Ha jó a mészfesték akkor nem fogod észrevenni a különbséget kézzel.
Én festettem sima diszperzitre mészfestékkel, 1 éve van a fürdőszobában és nincs semmi baj vele. Fordítva is csináltam már másik helységben, és abból se lett baj.
3/4 anonim válasza:
A mèszfestèkbe egy csomó diszperzit van, azèrt nincs gond sztem.
A normál meszelès azèrt felismerhető, ott nem mindegy mire mit, egyik irányba kedobja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Talán mintha kicsit csillogósabb, csúszósabb lenne simításra, ujjamat ha végighúzom kicsit megfogja. Két éve lett átgurítva kb. Akkor valószínű mészfesték lesz.
okt. 1. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!