Beazas eseten milyen szakembert kell hivni?
Sziasztok! Csaladi hazban elunk es ugy nez ki, mintha a konyhaban a plafonnal egy pici reszen elazott volna a fal. Nem tudjuk mi a baj, eloszor peneszre gondoltam, de konkretan a semmibol egy nap alatt lett egy tenyernyi barnas folt,igy szerintem ez sajnos azas lesz.
Talan a tetovel van valami, de most igy kivulrol semmi nem latszik.
Soha nem tortent meg velunk ilyen. Kit kene hivni?
Tetőfedőt, de ha hirdetésből hívod, elég sok kókler van közöttük. Aki meg profi, az nem biztos hogy kijön egy beázásért.
A padláson körülnéztetek már? Ha látjátok, hol ázott át, talán meg tudjátok oldani a rés kitömésével, vagy a cserép igazításával.
Sajnos nem tudunk felmenni. Csak a teton keresztul egy picike ajton lehet bejutni a padlasra, en rettegek felmaszni oda, a ferjem meg konkretan nem fer be.
Tudom, ciki 🥲
Nem ciki, de aki családi házban lakik, annak a tető karbantartása fontos, szembe kell nézni a félelmekkel. Ha kihívtok valakit hirdetésből, aki rögtön ráér, az komoly pénzeket akaszt le, és általában cigány epítőipari maffiózók hirdetik magukat ezen a területen. Én ezt tapasztaltam legalabbis, de sokan mások is. Hozzaértő tetőfedők, ácsok hónapokra előre be vannak táblázva.
Inkább hívjatok rokont, ismerőst, aki nem tériszonyos, hogy nézze meg a padlást, miért ázhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!