Mi a legolcsóbb módja elkészíteni/vásárolni egy saját méretű ajtót ?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje át lett alakítva a garázsunk szobává, bejárat viszont kb 180cm magas, felette az áthidaló, elnézve a neten nem találni ilyen alacsony ajtót amit megtudnék venni, esetleg van valami tippetek rá?aug. 24. 23:40
1/2 anonim válasza:
A nagyobb alját le lehet vágni, csak tömör deszka legyen. A szélesség legyen jó.
2/2 anonim válasza:
Manapság már csak 210 centi magas ajtókat gyártanak. Levágni ezt nem tudod, mert a belseje üreges. Két opció van, egyedi gyártás, vagy új áthidalót berakva, fel kell vésni az ajtó helyét. Én ez utóbbit csináltam, mint a spájzamnál, mint pedig a bejárati ajtónál, és javaslom neked is,főleg mert a mai világban, embereknél már egy 180-as magasság nem is számít ritkának, egyedi ajtóméretnél meg 40-60%-os felárral lehet számolni, toktoldós bejárati ajtómból 5 centivel kellett keskenyebb, és 40 ezerrel fizettem többet ezelőtt 8 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!