Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konyhai csaptelepet egy ember...

Konyhai csaptelepet egy ember ki tudja cserélni?

Figyelt kérdés
Társasházban egy panelben szeretném kicserélni a konyhai csaptelepet. Most egy oktatóvideoban látom, hogy van ami két emberes, mert tartani is kell valakinek. Én egyedül élek. Menni fog?
aug. 12. 18:03
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
15 szavazat
1 2
 1/12 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Ha nem vagy műszaki analfabéta, ha nincs nagyon berohadva, és ha szerszámaid is vannak hozzá, akkor kb. tíz perc alatt kicseréled.
aug. 12. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért műszaki érzék kell hozzá és persze szerszám.
aug. 12. 19:22
 3/12 Gugu Gabor ***** válasza:
Linkeld be azt a videót ahol tartani kell a csaptelepet kérlek
aug. 12. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Konyhai csaptelepből is van többfajta van amelyiket nem olyan egyszerű cserélni.
aug. 12. 20:01
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Az áltlalatok leírtak alapján ezt én is meg tudom csinálni. Én mintha fűrdőszobai csaptelepet vettem volna tartaléknak anno pár éve. Gondoltam úgyis meg kell venni előbb utóbb és csak drágább lesz. Ekkor szállt el az infláció. Így nem olyan modern ergonómikusan ívelt, bár ez nem zavar. Kérdezem, hogy baj-e hogy nem konyhai csaptelepet vettem vagy ez ugyanaz?

Ezt avideot dobta fel a kereső egyből. 2:10-nél mondja hogy ez kétemberes művelet. https://www.youtube.com/watch?v=bHhZUE0O48Q

Nekem sima konyhai csaptelepem van. Semmi bonyolultság, csak ki kell cserélnem.

aug. 12. 20:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk csőkulcsom nincsen. Veszek egyet holnap. Kell más is?
aug. 12. 21:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Veszek franciakulcsot is. Mondjuk valahol van, de elkeveredett. Hetekig tartana megkeresnem és jó ha van egy tartalékba
aug. 12. 21:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Á...most látom, hogy ez tényleg mosogató csaptelep. Ez van ráírva :XD

Akkor franciakulcs és csőkulcs és ennyi?

aug. 12. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt nèzd meg alulról, hogy milyen fajta szerszámmal tudsz odafèrni, fellazítani a rögzítő csavart.
aug. 13. 08:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen.
aug. 13. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!