Vettem egy régi nagyrészt tégla házat. És a szobákba kb 2x2 méteres mint a " faroslemez" darabok vannak amik szaladnak be az alatt még homok mi lehet a hoklmok alatt? Vagy milyen padló ez nem láttam még ilyent?
Figyelt kérdés
És legolcsóbban, leggyorsabban hogyan lehetne laminaltat vagy valami normális olcsó burkolatot le tenni?aug. 12. 04:26
1/5 A kérdező kommentje:
A homok alatt azt értem hogy szó szerint nem tömör hanem kb mint a homokozóban simán letudom dugni az ujjam egész mélyre
aug. 12. 04:27
4/5 anonim válasza:
Gondolom párnafára szegezett osb lesz. Alul pedig sima homok.
Ha van, ès jó a vízszigetelèsed, akkor megfelelő rètegrend ès betonozás után tudsz lerakni bármit.
Ha nincs vízszigetelèsed, akkor ha stabil a mostani alap, arra mehet hajópadló. Vagy felszedve az osb lapot a párnafákra, ha jók. Lamináltat nyitott rètegrendnèl nem tennèk, mert visszatolja a talajpárát, ès alatta elrohad minden idővel.
5/5 anonim válasza:
olyan lemez, aminek fara van, tehát faroslemez nem létezik.
Olyan, ami farostból készül, olyan van, az a farosTlemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!