Miért nincs víznyomás a wc-nél?
Nem tartályos a wc-nk, és nem is az a hangos szelepes.
Csak egy sima cső van, és azon az a füles fogantyúszerú, amit el kell fordítani és akkor jön a víz és öblít.
Csakhogy ebbe semmi nyomás nincs, a wc elülső részéig el se megy a víz.
Hívtam szerelőt, azt mondja nem tud vele mit kezdeni.
Jó, elfogadtuk. De ez így nem lesz jó, folyamatosan húgyszag van, vagy pedig minden öblítésnél kefélni kell oda hajtani a vizet hogy elöl is öblítsen.
Valami megoldás csak van?
Mellette a kád mosdó, ott van rendesen nyomás. Mi lehet a gond? Bocs ha kuszán írtam le, egyedül vagyok nő, és fogalmam sincs mi ezeknek a pontos hibamegfogalmazása.
Nem nagyon értek hozzá. Annyi volt, hogy nemrég kicseréltettem a wc t mert két helyen el volt repedve. A cső, meg az az eltekerős csap az ilyen volt, de a csövezést kicserélték és állításuk szerint minden oké. Tartály nembiztos hogy fér a wc mögé, fentre magasra inkább lenne hely, és jobb is lenne ha mint zutty működne az öblítés.
Viszont hogy megy fel oda a víz megtölteni a tartályt? Bontani kell? Vagy még lassabb lesz a víznyomás?
Vagy még az jutott eszembe, hogy láttam valahol régebben hogy ilyen billenőkapcsolós wc lehúzó fém, és valami szelep is van benne és nagy robajjal működik állítólag valahonnan levegővel keveri a vizet és úgy hatásos. Talán ez valami kütyü amit be lehetne építeni/szerelni ebbe a csőbe?
Valószínűleg a szelepnél lerakódás van és az miatt nem folyik a víz rendesen. Gondolom a vízszerelőnek nem volt kedve foglalkozni vele mert bontani kell.
Keress másik vízszerelőt aki megcsinálja vagy megnézi hogy mit lehet vele kezdeni. Általában megvésik szelepnél és felraknak egy tartályt a helyére ami eltakarja,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!