Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Az ilyen felújítás kb mennyit...

Az ilyen felújítás kb mennyit kóstálhat szerintetek?

2024. júl. 30. 20:03
 1/8 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
Milliónyi költségbecslés van Kádár kocka mélyfelújításra amik 20-40 millió között szórnak. Ez lehet olcsóbban is megvolt - inkább tűnik parasztvakítósnak, mint praktikusnak, szóval legyen mondjuk 15 M.
2024. júl. 30. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem derülnek ki a részletek a videós összefoglalóból, így nem adható korrekt válasz. De alsó hangon is 10 milliótól indul, még "összecspott" gyors munka esetén is.
2024. júl. 30. 22:17
 3/8 anonim válasza:
Ezt én is néztem,szerintem vallalkozóval csináltatták ilyen 35-40M. Én most ezerrel benne vagyok a felújításban 90nm kádárkocka pesten.Minden költséget írok az utolsó szegig és a haveroknak vásárolt sörökig. Jelenleg 3.8 M-nál tartok. Ebben benne vannak az ügyvédi,adás vételi díjak. Bontási munkák,60m3 sitt elszallítása, a csatorna , kiépitése,bevezetése kpe cső újrahúzása és tereprendezés gépekkel.Elektromos halózat bővités és H tarifa bevezetése új mérőállás kiépitésével, tető 20nm es részének teljes cseréje ereszekkel egy részen ytongos falazással, a régi tető foltozása és utólagos faanyag védelme, 4 db áthidaló beépítése. Új vízóraakna telepitése.Eddig az áthidalókon és az elektromos halózaton kivul mindent magunknak csináltunk haveri és családi segítséggel.
aug. 13. 20:55
 4/8 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem,hogy megvettem előre az aljzatszigetelőt és vettem a betonozáshoz 1raklap cementet ami majdnem 500 000volt
aug. 13. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:

#3-4 Miért kellett új vízóra aknát építeni? Nem volt?

A cementet szerintem drágán vettétek, mázsája 8-10ezer körül van, és egy raklapon 14mázsa szokott lenni. Vagy ez valami spec cement? 1 raklapból amúgy kb. csak 5köb beton jön ki. Elég lesz? Én mixerbetont fogok hozatni és kb. 8-9köb betont kalkulálok, aztán a szigetelés fölötti beton is legalább 6köb.

Faanyag utólagos védelmére milyen szert használtál?

aug. 13. 21:38
 6/8 anonim válasza:
Új vízóra akna azért kellett mert félő volt,hogy beomlik a régi ,az autó súlya alatt. A cement nem volt drága ,25 kg 2070ft volt . A szigetelő anyag volt 400 000 körül ,így jön ki 500. Mivel ez a legalsó réteg beton lesz 6cm , és nincs tartó szerepe ezért ennyi elég lesz. A mixer beton kb 200 ezerrel jönne ki drágábbra ahogy számoltam de ugye ez kevesebb beton. Faanyag védelemre tetolt használok ami a régi faanyagnál inkább csak a saját lelkem megnyugtatásárs van mivel abba már valszeg nem megy bele a bogár,sajnos volt ilyen probléma a hazon de szerencsére nem vészes.
aug. 14. 06:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod, értem. Nálam a betonozás úgy lesz, hogy az alsó beton 10cm, vashálóval és a falakba befúrva a vas. A második beton vasalatlan, körbe a falaknál dilatációs szalaggal. Statikus javasolta így. Nálad akkor gondolom, a felső beton lesz vashálóval, falba bevasalva.
aug. 14. 09:50
 8/8 anonim válasza:
Nekem mindkét beton vasalva lesz( az alsó statikai mikroszállal)egyébként kiváncsi lennék miért javasolja valaki,hogy ne tegyél bele vasat , az nem szokott hátrány lenni ha erősebb.
aug. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!