BB 50mm -es körrozettás beltéri ajtó kilincs felhelyezhető erre a Bauhaus-os fenyő ajtóra, amiben BB-s zárszerkezet van (EURO Elzett 3391 normál bevéső zár 55 mm-es)?
Kilincs: [link]
Ajtó, ami van: [link]
Mivel körrozettás, a kilincs és a zár távolsága nem annyira releváns, csak azt nem tudom, hogy ez a kilincs felhelyezhető mindenféle gond nélkül erre az ajtóra?
Szeretnék a biztosra menni, mielőtt megvásárolom!
Köszi!
Ha a kilincshez kapott összehúzó csavarral akarod felrakni, akkor előbb vedd ki a zárat, hogy megvan e neki a lyuk.
Ha sima pozdorja csavarral, akkor nincs gond, talán nem szakad ki egy hét alatt.
Viszont közel lesz egymáshoz a két rozetta, elég hülyén néz ki.
Megvettem… De sajnos a zárszerkezetben nincsen lyuk… Az ajtó egyik oldala vastagabb, ott átment a csavar - pontosabban a facsavar a fába fúródva ott marad. A vékonyabbik oldala viszont túl vékony, s a zárszerkezetben nincs lyuk.. Mi a szarért nem olyan zárat tesznek bele, amiben alapból van lyuk? 😭
Nem akarok zárszerkezetet venni, s már így is egy rakat pénzt kiadtam mindenre - köztük a kilincsekre is! Valami ötlet, hogy a rozettákat hogyan tudom felhelyezni a vékonyabb oldalon? Rövidebb facsavarral esetleg? 5 ajtóról van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!