Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » A második réteg glett miért...

A második réteg glett miért buborékosodik a felhordás közben?

Figyelt kérdés

Az első réteg klímaglett szépen felment és ahogy körbe értem, pár óra múlva elkezdtem felvinni a második, vékonyabbra kevert réteget. Rögtön a felhúzás után buborékok jelennek meg. Ha megint áthúzom, akkor elétűnnek.

Az első rétegből jönnek a bubik, vagy honnan? Hogy vigyem fel, hogy ne kelljen kétszer húzni a bubik miatt?

júl. 10. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az első még nem száradt meg eléggé, és a második hígabb réteg, meg "feláztatta"
júl. 10. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Az első réteget reggel nyolckor kezdtem felvinni, elég porszáraznak tűnik mostanra, este nyolc lesz lassan. A zsákra az van írva, hogy 1-2 óra múlva mehet a második, hígabb réteg. Teljesen jónak kéne lennie.
júl. 10. 19:51
 3/6 A kérdező kommentje:
A maradékot felvittem egy szűz vakolatra és ott is buborékosodott, vagyis nem az első réteg száradásával van baj, hanem az új keveréssel. Ezt már egy újabb zsákból kevertem, ugyanúgy, mint az előzőket. Még nem járt le a felhasználhatósága se. Ugyanaz a víz és az arányok...
júl. 10. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez a zsák mintha állagra is más lenne, olyan megült az egész. Porzik, de az előző zsák glett mintha más lett volna. Még nem járt le a szavatossága, de tavalyi gyártás. Lehet, hogy tároláskor megfagyott? Okozhat a táli rossz tárolás ilyet bubikat felhordás közben?
júl. 10. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem túl hígra van keverve a második réteg.
júl. 11. 14:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma is ugyanúgy kevertem, mint tegnap, de másik zsákból. A bubik 90%-a eltűnt.
júl. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!