Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hogy lehet kötelet rendkívül...

Hogy lehet kötelet rendkívül erősen kifeszíteni egyedül? Nem tudom körbetekerni úgy hogy vissza ne csússzon.

Figyelt kérdés

#kötél #Kötelet kifeszíteni
júl. 10. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
pl valami spaniferrel.
júl. 10. 16:53
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
85%
Vagy kötélfeszítővel. Két kampó, meg egy menetes közdarab.
júl. 10. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

Az egyik végre csinálsz egy hurkot, a másik végét ezen áthúzod, akkor ott kialakul egy feszítés.

Ha a két vég fix, akkor a közbenső szakaszon hurokba helyezett rúddal csavarás útján feszíthető a kötél.

júl. 10. 23:59
 4/8 horex ***** válasza:
82%

Google "sátorkötél feszítő"

és válogathatsz

júl. 11. 09:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

3-as! Nem igazán értem, hogy fizikailag hogyan működne és úgy látszik, hogy mások sem. Mindegy is, mert jó hozzászólások érkeztek.

júl. 13. 12:24
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
#3 erre gondolt: [link]
júl. 13. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Noren1989, végre valaki érti!
júl. 13. 23:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem 6-os.

Akkor részemről ment a pozitív 3-asnak, meg neked is.

3-as! Nem mindenkinek megy az elképzelés...én máshogy gondoltam, ezért nem tudtam hová tenni amit írtál, de a link alapján már értem.

Csak egy tanács: Ha bonyolult lehet a megértése (másoknak) vagy többértelmű, akkor ajánlott szemléltetni (ahogyan a linken szerepel).

Minden jót!

júl. 14. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!