Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ajánlana valaki kerítésre...

Avada0 kérdése:

Ajánlana valaki kerítésre való, jó postaládát, viszonylag nagyot amit nem kell kulccsal nyitogatni?

Figyelt kérdés

Olyasmit képzelek amibe kívülről be lehet rakni a dolgokat belülről meg simán kiszedni. (Nem magas a kerítés) Egyediben már láttam ilyesmit.

Jó lenne ha lenne valami cső/nyílás újságnak a tetején.

júl. 8. 00:22
 1/3 A kérdező kommentje:

Koncepcionálisan KB ilyen: [link]

De fölöslegesen nem kell zár belülre. Ma jó lenne, ha lenne hová dugni újságot a fő nyíláson kívül.

júl. 8. 00:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Elkezdtem keresgélni ilyet majd rájöttem, hogy a mienkben is van ugyan kulcs de soha nem vesszük ki a zárjából, ezért egyszerű kinyitni. A kerítésen belülre van feltéve a postaláda, a postás bele tudja rakni amit kell, de kivenni már a kerítés miatt nem tudja. mi meg csak kinyitjuk és kivesszük ami benne van, a kulcsa ott van a zárjában mindig, takarja a kerítés.

Olyan postaláda kell neked aminek kétoldali bedobónyílása van és az utca felől csak a hátoldala látszik, csak a nyílás. A kert felől meg a nyitható ajtaja van és abban benne hagyhatod a kulcsot, kívülről úgy sem tudnak hozzáférni.

[link]

[link]

Újságtartónak meg vegyél külön egy ilyet és akkor nem köt a postaládánál, hogy alul van újságtartója általában:

[link]

júl. 8. 00:47
 3/3 A kérdező kommentje:
#2 Kösz a tippet!
júl. 9. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!