Papatorpike kérdése:
Tudnátok segíteni abban, hogy a meglévő még sajnos enyves festékkel festet falat hogyan tudnám megoldani az újra festését, hogy ne kelljen lekaparni a régi festés és erre rá festeni, van erre valamilyen anyag esetleg?
Figyelt kérdés
Nem vagyok szakember ebben, nem tudom lehetséges az enyves falra rá festeni esetleg létezik e valamilyen pl.: erre célra készült alapozó esetleg.júl. 2. 10:54
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok szakember én sem, de talán erre való az alapozó festék.
"A diszperziós mélyalapozó használata elsősorban problémásabb falfelületeknél előnyös, amikor mészfestékről vagy enyves festékről szeretnénk átállni diszperziós festékre, de az Ytong téglákból épített falak esetén is jól jöhet. A mélyalapozó alapvetően kötőhidat képez a különböző rétegek között, ha tehát régi falfelületet szeretnénk átfesteni, ami a festék nedvessége miatt könnyen mállik, itt-ott felrepedhet, akkor a mélyalapozó használata kiváltképp ajánlott."
2/2 anonim válasza:
Az én házamban minden szoba enyvessel volt festve. Mindent lekapartam. Egy kis víztől rögtön felhólyagosodik. Nem kockáztatnám, hogy az új festékkel együtt jöjjön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!