Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konvektort átkenem kromofággal...

Konvektort átkenem kromofággal. Utána kezelni kell még valamilyen anyaggal?

Figyelt kérdés
Ha leszedtem a kromofággal a festéket akkor kell még valamilyen anyaggal kezelni vagy mehet rá a festék?
júl. 2. 08:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyira vékony rajta a festék hogy csak rá szoktam fújni.

Gondolom hőálló fetéket vettél.

júl. 2. 08:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Természetesen.

De csiszolás nélkül nem fog leperegni később a felvitt festék?

júl. 2. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kromofággal vagy hasonlóval kezeled akkor érdemes ezt valahogy leszedni a felületről festés előtt.

Más ugyan, de amikor rozsdamentesíteni kell egy felületet festés előtt akkor a vegyszert és a lecsiszolt rozsdát vízzel szoktam lemosni kicsit, majd aztán kis száradás után festékhígítóval (lehet más párolgó anyag is) át szoktam törölni, hogy vizes se maradjon a felülete, poros sem és más olyan se maradjon ami a festék tapadását bezavarná, a minőségét a festésnek rontaná. Nem kell túlzásba vinni, simán egy törlőruhára teszek keveset a festékhígítóból és áttörlöm vele, pár perc alatt megszárad és lehet festeni.

Szerintem kromofágnál hasonló kellene.

júl. 2. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Kár bajlódni a kromofággal, nem jön annyira könnyen le az a festék mint gondolnád. Ahol pattogzik le, ott kapard csak le, drótkefézd, aztán mehet rá az új festék. Festés előtt át lehet törölni háztartási lakkbenzin higítóba mártott ronggyal zsirtalanításképp. Érdemes használni kályhafestéket, az jobban bírja a hőt mint az egyszerű zománcfesték.
júl. 2. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Az egy ráègetett zomànc. A kromofág sztem nem csinál vele semmit
júl. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!