Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 1m2 terület lebetonozása...

1m2 terület lebetonozása mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Árajánlat: 1,5-2m2 betonozás, ásni, alapozni nem kell. 110.000Ft-ot mondtak rá számla nélkül, hát kiröhögtem. Ez a hülyének nézés kategória, nem? Pécs egyébként, kertváros, de akkor is. :D 10cm vastag lesz, kertben. Mi lenne erre reális ár? Szerintem max. 30.000FT
2024. jún. 5. 20:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

OBI-bsn kapni zsákos betont csak víz kell hozzá és be tudod te is keverni.

Pár lécből még csinálsz zsalut.

Pár óra alatt megvan.

2024. jún. 6. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:
36%
Azért elég durván magas ár amit kaptál kérdező. 2éve kb. 40méter hosszú járdát betonoztam magamnak méter szélességben, erre mennyit kértek volna el, 3milliót? Mert ez ugye kb. 30-szor több mint a tied. Ehhez azért jó vastag pofa kell...
2024. jún. 6. 10:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez pont az a kategória amin tényleg érdemes spórolni, de azért nem kell fújni, mert ennyi az annyi. Nyilván arányaiban 10 négyzetméter jobban jönne ki.

Ez kezelhető mennyiség, csináld csak meg magadnak, megéri, én is megoldottam magamnak a lemez sufni alá a betont, volt is bele hulladékvas itthon.

2024. jún. 6. 12:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, igen, úgy fogom csinálni, ahogy a 11-es írta. KÖszi mindenkinek!
2024. jún. 6. 17:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Nalam ennyiert betonoztak 15nm-ert.

4en jottek, 2ora alatt dolgoztak be 1.5kob foldnedves betont.

2024. jún. 7. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:

" A kocsijában volt máshonnan kimaradt beton, azt akarta itt felhasználni. Szóval anyagköltség 0Ft. Nem lakik messze, azt mondta, azért ennyi, mert 5 percre vagyunk tőle kocsival és nincs benzinköltség sem. "

Az ilyeneket akik megjelennek, hogy maradt másik építkezésről anyaguk és gyorsan okosba megcsinálnák, ezekkel szóba se szabad állni. Az összes ilyen kontár csaló banda.

2024. jún. 9. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Beton egyébként sem igazán tud megmaradni, mert elkezd kötni és nem lehet felhasználni.
2024. jún. 9. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Erre mondjáj a "szakik" hogy jó lesz az még ide...
2024. jún. 9. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!