Halszálkás parkettát felújítani vagy lamináltat rátenni? Melyik érné meg jobban?
Figyelt kérdés
Garzonba költöztem ahol is a halszálkás parkettát rendbe kéne tenni, melynek az összege majdnem 1 millió Ft.
Másik terv, hogy rátenni laminált padlót.
Szerintetek a majdani eladásnál dob az értékén, hogy teljesen felújítottam a halszálkás parkettát, minthogy lamináltat tettem rá?
máj. 29. 13:05
1/5 anonim válasza:
Mi kerül rajta 1 millió forintba? Tudsz bérelni csiszolót, javítókészletet, ha kicsit ügyeskezű vagy, akkor meg tudod csinálni, végül lakkozod.
Eladásnál meg igen, sokat számít hogy valódi fa parketta van-e, vagy pedig egy műanyag vacak.
2/5 anonim válasza:
Mi rátettük a régi parkettára a lamináltat, púposodik, lehet felszedni az egészet.
3/5 anonim válasza:
Inkább felújítanám a parkettát, sokkal jobban néz ki.
Az egymilliós felújítás szerintem is sok, bár nem tudom mekkora területről van szó. Nekem 4 éve 150 ezer volt Budapesten egy kb 30 négyzetméteres szoba.
4/5 anonim válasza:
Ezek az olcsó laminált padlók kalap szart nem érnek, kérj több ajánlatot felújításra.
5/5 anonim válasza:
Én felújítatnám a parkettát, biztosan nem tennék rá lamináltat. Meg úgy egyébkent se tennék a saját házamba se lamináltat sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!