Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Halszálkás parkettát felújítan...

Halszálkás parkettát felújítani vagy lamináltat rátenni? Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Garzonba költöztem ahol is a halszálkás parkettát rendbe kéne tenni, melynek az összege majdnem 1 millió Ft.

Másik terv, hogy rátenni laminált padlót.

Szerintetek a majdani eladásnál dob az értékén, hogy teljesen felújítottam a halszálkás parkettát, minthogy lamináltat tettem rá?

#parketta #padló #halszálkás parketta
máj. 29. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Mi kerül rajta 1 millió forintba? Tudsz bérelni csiszolót, javítókészletet, ha kicsit ügyeskezű vagy, akkor meg tudod csinálni, végül lakkozod.

Eladásnál meg igen, sokat számít hogy valódi fa parketta van-e, vagy pedig egy műanyag vacak.

máj. 29. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Mi rátettük a régi parkettára a lamináltat, púposodik, lehet felszedni az egészet.
máj. 29. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Inkább felújítanám a parkettát, sokkal jobban néz ki.

Az egymilliós felújítás szerintem is sok, bár nem tudom mekkora területről van szó. Nekem 4 éve 150 ezer volt Budapesten egy kb 30 négyzetméteres szoba.

máj. 29. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Ezek az olcsó laminált padlók kalap szart nem érnek, kérj több ajánlatot felújításra.
máj. 29. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Én felújítatnám a parkettát, biztosan nem tennék rá lamináltat. Meg úgy egyébkent se tennék a saját házamba se lamináltat sehova.
máj. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!