A regi fenyo bekteri tokokat szepen fel lehet ujitani?
Figyelt kérdés
Igazabol csak egy festest igenyel ahogy neztem, mert nem hianyos, par elt kell kicsit kijavitani, de ugy tudom azt is ki lehetne glettelni. A sok bontas miatt nagyon gondolkozom, hogy csak ajtolapot veszek a tokot pedig felujitom. Valaki esetleg csinalta igy? 6 belteri ajto tokkal egyutt, bontassal, beepitessel kicsit draga is lenne :D2024. máj. 25. 08:53
1/5 A kérdező kommentje:
*belteri
Bocsanat az elirasokaert :D
2024. máj. 25. 08:54
2/5 anonim válasza:
Fakitt egyéb javitás szebb olcsobb mint a glett . A tokok eltérnek a laptól külön nincs lap ha lenne nem illeszkednek ahány annyi fajta . Macerás dolog . Beltérben ne fess se lakozz mert befulladsz , szellőzés mellett is hetekig mérgez .
3/5 anonim válasza:
Én egyszerűen csak vettem egy deltacsiszolót, jó alaposan átcsiszoltam és lefestettem. Nekem megfelel a végeredmény.
4/5 anonim válasza:
Nagy szerencse kellene ahhoz, hogy találj jó méretű ajtólapot a régi tokokra.
5/5 anonim válasza:
Tényleg ahhoz kell mázli, hogy pont találj bele ajtót. Meg nincs-e vetemedve... Egyébként meg fatapasz, utána sokat kell csiszolni. Utána meg lazúrozhatod vizes bázisúval is, az nem büdös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!