Érdemes kimenni Szlovákiába a Mercury-ba vásárolni, ha nincs messze tőlem?
Euróval lehet csak fizetni vagy bankkártyával is?
Jó minőségű dolgok vannak ott?
Bankkártyával is lehet. Olyan minőségűek a dolgok, mint itt.
Hogy érdemes-e, az attól függ, hogy mit veszel. Pl a sör olcsó, egy ismerősöm rendszeresen jár ki érte, vesz 4-5 rekesszel, akkor 10ezres nagyságrendű összeget spórol. Igaz, hogy van ott ez az alacsonyabb szárazanyagtartalmú sör, azok olcsók, de állítólag teljesen jó. A legtöbb termék itthon is megvehető annyiért, mint kint, illetve valami ott olcsóbb egy kicsit, valami itt. Természetesen az akciósat az akcióssal kell összehasonlítani és nem egyszerre akciós itt, meg ott. Érdemes megnézni az aktuális szórólapokat és ha van olyan termék ami olcsóbb és tudsz belőle nagyobb mennyiséget venni, akkor érdemes menni.
Nyilván hozzá kell számolni az üzemanyagot és plusz idő is megy el az utazással. Ezek után lehet mérlegelni.
Én néha kimegyek, nagy csodák nincsenek
Ja, most látom, hogy a Mercuryba. Arra ugyanez vonatkozik.
Megint 1-es vagyok.
Pár hete én is néztem, arra jártam. Én csak kicserélném a nappaliban a laminált padlót, ha lenne valami ami kifejezetten tetszik és olcsó is. Na, ilyet nem találtam. Meg nagyjából körülnéztünk, ami konkrétan kellett volna, az nem volt olcsóbb. Szerintem érdemes lenne kimenned megnézni. Egyébként van webáruházuk is.
2 éve 2x is voltam a mercuryba nézelődni egy családiház építése folyamán.
De az a helyzet, hogy szinte mindent egy boltba vettem meg, és olyan mértékű kedvezményeket kaptam, hogy még én is alig hittem el. Emiatt itthonival sokkal jobban jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!