Konyhából szoba. Aki csinált már ilyet. Mit csinált a csapok helyén?
Picit utánaolvastam, elég durva az a legionella. Kombi kazán van 60 fök fölé nem enged a melegvíz.
Ennek nagyon utána kelljárnom akkor. De amikor nézegettem a házakat, sőt lakásokat, tobb helyen lattam "fantáziával teli" házat, mert több helységben volt vízkiállás. Lehet másnál.is van ilyen.
Vagy a kerti csap dolog nem ugyanez? Ugyanabból a vezetékből jön, van ismerősöm aki sose használja.
Most keresem a pro es kontra dolgokat. Mert nyilván, ha egészsegről van szó, akkor marad a bontás, de ha nem okozok gondot azért ezt kihagynám.félek én attól is, hogy bontás közben fűtéscső sérul.
Anyámat... most ilyen hülyeséggel vagy beszaratva... Ez egy hülyeség! Pár méter csőben a büdös életben soha nem fognak baktériumok elszaporodni. Komplett lakatlan házak vannak rányitva ugyanarra a fővezetékre, amire akár te csatlakozol... Érted? Ebbe belegondoltál? Van olyan, nem egy, nem kettő, aki hol a kútvizet nyomatja a rendszerébe, hol a hálózati vizet, és bár baromira tiltja ez utóbbit a vízszolgáltató, különösebben lesz-rja, mégsem kap az egész település legionellát.
A németek pl. ott tartanak ebben a hihetetlen agyatlanságban, hogy képesek úgy leszerelni a házaikat, hogy megvan járatva a víz az egész házon, értsd ha kinyit egy csapot, akkor az összes csapkiálláson áthalad az a víz, dupla munka, dupla anyagköltség... kétszer annyiba kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!