Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Garzon értékét növeli, ha a...

Garzon értékét növeli, ha a bejárati ajtót lecseréltetem minőségibb ajtóra?

Figyelt kérdés

Jelenlegi garzon lakásomban valami gatyi kínai bejárati ajtó van (lehet Hisec)

Gondoltam rá, hogy kicseréltetném minőségibb ajtóra, ami legalább 500 ezerbe fog kerülni.

Ha idővel eladnám a lakást, akkor növeli az értéket, hogy nem valami gatyi kínai a bejárati ajtó vagy a vevők többségét ez nem igazán érdekli?

máj. 5. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha most van egy jó ajtód teszel be egy drágábbat és majd sok év múlva eladnád, akkor nem sokat fog jelenteni. Mert ahol számítana igazán, ott eleve lenyomja az árakat sokkal jobban a környék
máj. 5. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamennyit számít, de nem fog 500-at dobni az árán.
máj. 5. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Majd közlik, hogy drágább az ajtó mint a garzon :)
máj. 5. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Ha olyan a környék ahol fontos a biztonságos bejárati ajtó és te ilyet teszel be a mostani helyére az növeli a lakás értékét, de fizetni nem fognak érte fél millióval többet.

Ne drága ajtót keress hanem erőset, vagy amiben jobb a zárrendszer! Ennyi pénzt nem éri meg rákölteni szerintem.

máj. 5. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Sosem térül meg.
máj. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!