Létezik ilyen???!!! Hozzávaló 225-ös KORONGOT alig lehet kapni egy falcsiszoló zsiráfhoz? Vagy csak nagyon rosszul keresem? Kelleni fognak idővel (értelemszerűen) újabb falcsiszoló korongok, de mintha már most nem is lehetne kapni. Akkor minek a gép?
Mondjátok azt, hogy csak szimplán rosszul keresem, rossz kereső szavakkal, rossz oldalakon, vagy valami, mert akkor befürödnék egy vadi új gép vásárlásával, ha nem lehetne korongokat kapni hozzá!
Jogos a kérdés, hogy akkor minek a gép, ha nincs hozzá alkatrész?
(Egy ráadásul kopó/fogyó alkatrész - ami ÁLLANDÓAN szükséges!)
"a lyukak nem a megfelelő helyeken vannak"
Erről a gondodról szó sem volt a kérdésedben.
Jó, oké. De merészeltem feltételezni hogy aki itt, ebben a topic-ban ad tanácsot, az tudja önmagától (mivel ugye ismeri), hogy fontos a lyukak elhelyezkedése.
Ettől eltekintve bocsánatot kérek, valóban nem írtam a kérdésembe ezt a - szerintem - magától értetődő szempontot.
Azonban!
Elmentem egy helyi szerszámos boltba és mutattak egy pontosan ilyen (minden szempontnak megfelelő) korongot. Egyszerűen tökéletes! Minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!