Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panellakásban mennyibe kerül...

Panellakásban mennyibe kerül kb egy 32A-es hálózat bővítés? Most 20A van, több lakásnál van 32A. A földszinten az óra.

Figyelt kérdés
Én a 4. Emeleten vettem lakást, de ha a csövezéssel minden oké, lehet hogy könnyű a vezeték csere. A többi lakó áramából gondoltam arra, hogy valószínű könnyen megoldották.
2024. márc. 25. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ elbírja-e a vezeték. Ha nem akkor ki kell cseréltetni. Nem csak a lakáson belüli számít, hanem az is ami a betáptól az óráig megy. Ha azt cserélni kell az szopás lesz. Ha csak a lakásban kell az még vállalható általában, ha rendesen csövekben megy.
2024. márc. 25. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
A lakástól az óráig értettem azt, hogy csövezve megy.
2024. márc. 25. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
20 A is megfelelő.
2024. márc. 25. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem is azt írtam szopásnak, hanem a betáp és az óra közöttit. Ha azt meg kell bolygatni az egész házat áramtalanítani kell. Ha van házban bárki aki home officeban dolgozik, nem fogja ezt megengedni.
2024. márc. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!