Aki a közelmúltban végeztetett villamos hálózat újra húzatást, azoktól kérdezem. ?
2 éve nekkem ilyen áron csinálták anyagköltséggel Legrand valena szerelvényekkel. + áfa (nekem 5% volt)
1x dugalj 8000
2 x dugalj 15000
3x dugalj 18000
4x dugalj 20000
Kapcsoló 8000
Lámpa hely 4500
coax kiállás 9500
utp kiállás 9500
Lakás betáp 2800 fm
Nem volt szét bontva, darabáron dolgoztak fix árakon. Azért ők hozták a szerelvényeket mert úgy -22%-al olcsóbb volt az áfa miatt. Web áruház áraihoz képesist is kb ennyivel volt olcsóbb.
A lakásosztót nem tudnám megmondani mibe került, mert időközben többször is módosítva lett menet közben.
A napelem előkészítést kb 80000ért csinálták, eredetileg nem volt túl feszültség levezető így azt is kértem, ez is kb 70000 volt, maga lakásosztó ezek nélkül talán 1000000 körül lehetett.
Panel egy rèmálom. Hogyan csinálják a villanyt? Általában itt ujrahúzás nincs, hanem újra szerelik. Újrahúzás az lenne, ha a règi csövekbe kicserélik a vezetèkeket. Ez talán a legutolsó paneleknèl valósítható meg.
Valamint a konyhába az eredeti dugalj mennyisèg kevès, plussz kell, akár a szobàkba is.
Mennyi kiállásba, utp, koax, telefon, lakáselosztó... àllapodtatok meg?
5# vagyok. EPH kialakítását is tartalmazza?
Az èn 2 szobás lakàsom 55m2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!