Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hova tűnik a víz a WC tartályb...

Hova tűnik a víz a WC tartályból ?

Figyelt kérdés
Vettem egy panel lakást melyben eddig mindig nyitva volt a vízcsap. Vétel után párszor voltam a lakásban, használtam a wc-t gond nélkül. Nemrég elzártam a vízcsapot és pár hét múlva meglepődve tapasztaltam, hogy a wc-tartály üres. Hova tűnhetett a víz belőle? A földön és a csészében szivárgást nem tapasztaltam. Alsó szomszéd nem reklamált ázás miatt. Az előző tulaj semmi rendellenességet nem észlelt de ő mindig nyitva hagyta a csapokat. Elpárologhatott? Most hetente egyszer járok a lakásba és mindig ezt tapasztalom. Odamegyek megnyitom a vizet ekkor feltölt a tartály - elmegyek elzárom a vizet de egy hét múlva ismét üres a tartály. Miért?

2024. febr. 7. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az 'ilyenkor' az sok mindent jelenthet. A WC tartaly sajat tomiteseit kicserelni nem egy nagy kaland, vannak komplett javitokeszletek, csak tudni kell milyen a tartaly. Ha mashol ereszt (pl. mert monoblokk es maga a porcelan resze repedt), az teljesen mas ugy.
2024. febr. 8. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Milyen az a tartály, mert lehet egy komplett belsőrész kell bele és az se drágább mintha csak veszel bele tömitéseket.

Nekem Dömötör van és komplett vettem a belsőrészt bele és egyben kicseréltem.

De gondolom a másik fajta is cserélhető.

2024. febr. 9. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!