Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen költségekkel jár kb....

Milyen költségekkel jár kb. egy régebbi, gázzal működő átfolyós üzemű vízmelegítő kondenzációsra cserélése?

Figyelt kérdés
Különálló vízmelegítőre gondolok, nem gázkazánnal egybeépítettre.

jan. 5. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen víz melegitőről nincs tudomásom.
jan. 5. 21:48
 2/6 mindentudó99 ***** válasza:
Nincs ilyen vízmelegítő.
jan. 5. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Ismertebb gázkészülék gyártóknál én sem találtam, de létezik ilyen készülék, például:

Cosmogas AGUAdens

Rinnai INFINITY EF26 (ez nem biztos hogy kondenzációs, de előmelegíti a vizet a füstgázzal)

Egy kicsit utánanéztem, és hasonló költség lenne a vízmelegítő csere, mint egy kisebb teljesítményű gázkazán csere esetén, mert ugyanazok a lépések kellenek hozzá.

jan. 5. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A kondenzaciós kazán keményestől üzembe helyezve kb 600000 ft + a kazán ára.
jan. 6. 06:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Amit írsz az sztem ipari környezetre való, azèr nem találsz csak alig. Ès gondolom az sincs itthon forgalomba.

Ami más, az egy indirekt tárolós, vagy elektromos hőszivattyús ès az okos vagy sima elektromosak.

jan. 6. 08:32
 6/6 mindentudó99 ***** válasza:
Miért szükséges kondenzációsnak lwnni? Addig fogyszt míg engeded a vizet. Eleve nagyon minimális a fogyasztásuk
jan. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!