Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ablakcsere így jó lesz?

Ablakcsere így jó lesz?

Figyelt kérdés

adott 40 cm vastag fal, erre jön majd a következő 1-2 évben 15 cm szigetelés, jelenleg nincs rajta.

A jelenlegi ablakok a káva közepén vannak. Megrendeltem az ablakcserét, ahol átbeszéltük hogy szigetelést is fog kapni a ház, így a toktoldókat is úgy teszik, hogy kicsit rá lehessen fordulni a szigeteléssel, illetve falsíkba építik be, hogy ne legyen a szigetelés után lőrés szerű az ablak. Vagyis kívül 15 cm párkány lesz, a szigetelésen rajta.

Én nem teljesen értek hozzá, ezért rákérdezek, hogy ez így rendben lesz?

jan. 4. 12:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De természetesen a kőművessel/festővel meg lehet oldani hogy a káva belseje megkapja az xps-t. lenne értelme?
jan. 4. 18:05
 12/14 A kérdező kommentje:
ja egyébként mindenki válaszát nagyon köszönöm!
jan. 4. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogy kell XPS, ha ráfordultok a toldóra.

Belülre meg már minek.

Ez ugyan olyan nagy találmány mint a RAL szalag..

jan. 4. 18:19
 14/14 A kérdező kommentje:
#8 nagyvonalakban leirhatnad a fizikajat, mert akárhogy gondolkodom rafordulo szigetelessel, nem értem.
jan. 5. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!