Sajnos rá lett nyitva egy ajtó mögötti tárgyra, és betört a díszítő lapja, elég gagyi, vékony fedőrétege van.
Hogyan érdemes nekiállni és relatív hibátlanra megcsinálni?
2023. dec. 21. 13:19
1/10 anonim válasza:
Faglettel meg kell csinálni simára, utána meg letapétázni öntapadós tapétával.
2023. dec. 21. 14:36
2/10 A kérdező kommentje:
Lehet kapni pont ugyan ilyen tapétát? Csak a foltot kell vagy telibe az ajtólapot?
Ha csak a foltot, nem lesz ott él a fólia vége és az ajtólap között?
2023. dec. 21. 14:53
3/10 anonim válasza:
Ez nem fa, ha fa lenne akkor ilyen nem fordulna elő!
Mindegy mit csinálsz látszani fog.
2023. dec. 21. 15:59
4/10 anonim válasza:
3. Folyt
Az egész lapra tudsz tenni dekor lemezt.
2023. dec. 21. 16:00
5/10 anonim válasza:
1-es vagyok. Mi úgy tapétáztuk le, mint mikor üveges az ajtó, akkora területet. Kilincs rész marad eredeti és körbe ugyanannyi részt kihagysz, közepe lesz tapétás.
2023. dec. 21. 16:33
6/10 anonim válasza:
Ez lemaradt. Az ajtónk fehér, a tapéta fehér erezett.
2023. dec. 21. 16:35
7/10 anonim válasza:
Ha lehet tudni, hogy hol vetted, én a helyedben vennék egy ugyanilyen új ajtólapot.
2023. dec. 21. 19:04
8/10 anonim válasza:
Vegyél rá dekor matricát! Csináld meg faglettel ahogy javasolták, majd ragaszd rá a dekormatricát mintha direkt akartad volna mintásra az ajtót, akár megcsinálhatod a helységben másik ajtóval is ha van és akkor egységes képe lesz, szándékosnak fog látszani.
Egy figura vagy inda az ilyen famintás ajtón is jól nézhet ki:
Csak telibe fóliázással lehet eltüntetni. Vannak javítóviaszok bútorlaphoz, lehet esetleg próbálkozni, keversz olyan színt, mint az ajtó, aztán javítófilcekkel megcsinálod a sötétebb csíkozást. De látszani fog, csak nem lesz olyan feltűnő, ha elég ügyes vagy.
2023. dec. 22. 07:45
10/10 anonim válasza:
Látni kellene hol van pontosan a sérülés, mennyire feltűnő. Pl. nappali ajtaja. Az is opció lehet, hogy így marad, ahogy van. Ha javítás, akkor én a matricás megoldást választanám, mert a telibe fóliázásnál a fólia a széleken elkezd majd feljönni és akkor azért lesz csúnya. (A glett meg szerintem meg fog repedezni, mert az anyag megtört, mögötte nincs semmi és kis erő hatására is mozogni fognak a lapdarabok. Ergo a glett is megtöredezik, megreped, kiesik. Esetleg kideríteni, hol készült az ajtó, hátha ott javítják, esetleg venni ugyanilyet újban és vigyázni rá. Gumi ütközőt érdemes rakni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!