Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Panelosok! Ti már megcsináltat...

Panelosok! Ti már megcsináltattátok az elektromos hálózat felújítását?

Figyelt kérdés
Mert 40+ év után kb időzített bomba az eredeti hálózat. Én novemberben csináltattam meg, miután lángolni kezdett a falban a vezeték, de szerencsére a nagy füstön kívül nem lett baj. 650 ezrembe fájt, kölcsönt kellett felvennem rá.

2023. dec. 11. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
már 10 éve, kölcsön helyett inkább megcsináltam magamnak.
2023. dec. 11. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Családi házban lakom, pár év alatt megcsinálgattam magamnak. Szép lassan utánajártam, kérdeztem, nézelődtem, mi merre.

Azóta szinte mindenhol behúztam már új vezetékket, új áramköröket alakítottam ki. Kismegszakító szekrényt csináltam több helyen is. FI relék kerültek be, stb...

még több hely is lesz amit alakítani fogok, mert van ami nem tetszik, vagy nem praktikus.

Itt is volt alu vezeték, volt feketére rákötött kék, bekamuzott földelés nullázva, volt olyan kismegszakító doboz ami csoda, hogy nem gyulladt még ki.

Sok helyen vésni kellett.

Szerintem ez 1-2milliós tétel lett volna ha hívok rá valakit.

2023. dec. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!