Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mitől lehet foltos a fűrèszpor...

Mitől lehet foltos a fűrèszporos tapétás fal,festés után? Lehet ezzel még valamit csinàlni?

Figyelt kérdés

2 rétegben festettem, de nagyon foltos lett..:/ Elméletileg, ez volt az 5.-6. réteg a falon. Olyan furán össze van gyűlve a festék, ezeken a foltos területeken.. Azt hittem, oda nem jutott elég festék, de nem hiszem, mert még egyszer átmentem ezeken a részeken, és ugyanolyan maradt. Lehet, hogy túl sok már ennyi réteg, de pl., ahol 4. réteg került fel-egy másik helyiségben-ott is ilyen lett..Héra prémiummal festettem, máshol platinummal, ott is lettek ilyen foltok, de nem ennyire feltűnőek.

Előre is köszi!

2023. nov. 23. 20:38
 1/3 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy nem kevertem eléggè fel. Kis adagokban vettem ki belőle, és úgy láttam, hogy nem kell..
2023. nov. 23. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy koszos a fal, nem fogja be rendesen.
2023. nov. 23. 22:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Az is lehet, valóban.. :/
2023. nov. 23. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!