A csaptelep oldalán lévő egykaros kezelés mennyire egyszerű?
Álló, egykaros csaptelepet keresek, aminek kihúzható a zuhanyfeje. Talátam is egyet viszont az oldalán van a víz szabályzó kar.
Akinek ilyen csapja van, mennyire volt könnyű megszokni az oldalsó kezelést?
Párom szüleinek majdnem ilyen van, csak ott szembe van a "kar" és nem a csap oldalán. Azt szerintem könnyű kezelni, de ami oldalt van, azt nem tudom mennyire pontosan lehet állítani víznyomást és a hőmérsékletet.
Köszi.
Igen, ez a Grohe csaptelep lett kiválasztva. Ismerem a márkát és tudom h jó minőségű, illetve a kerámiabetét is olyan benne, ami nem fél év után megy tönkre.
Azt hittem, hogy csak bizonyos tól-ig fokban fordítható, de most nézem a gyártó oldalán hogy 360fokban fordítható, így tényleg "bárhogy" beszerelhető.
Köszi szépen a választ.
Ma szereltem fel, de még nincs bekötve, szóval még várat magára a dolog, de ha nagyon nem tudnám megszokni akkor át állítom h felém legyen a kar :D Eddig amúgy nem tűnik vészesnek :)
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!