Hogy tudok meglévő járdára térkövet lerakni? Elég csúnyán néz már ki, ezért akarom felújítani.
Szerintem a saját udvarára gondolt...
Persze lehet. Szélére betonba szegélykő, ágyazómurva, azzal szépen kihozni az egyenetlenséget, mindenképp gépi tömörítés,aztán térkő. Mondjuk elég sokat fog emelkedni, azt vedd figyelembe, hogy kapu, garázsajtó, bármi fog e rendesen nyílni.
Szélére szegélykő.A járdára apró darált kő kell a szintezés miatt.Különösebb gépi tömöritést nem is igényel.Fugázáshoz cvarc homok kell.A 6 cm térkő lapoknál vastagabb nem kell.Gondot a térkő vágása szokta okozni.
A megoldását neked kell kitalálni.
Köszi, természetesen benti járda, nem utcai. Gépi munka nem lehetséges,nagyon zárt szakasz, nem fér ide be. 13méter x 2 méteres sáv.
Az a vékony térkő lesz akkor a befutó.
Nem ajánlott meglévő járdára rakni, mondták profi térkövesek nemrég. nem vezeti el a vizet, és elmozdulnak a térkövek.
Az utcában mondjuk rárakták a betonjárdára, én ott nem láttam problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!