A stukkó mennyire számít ódivatúnak?
(Díszléc,ki hogy ismeri)
Egy lakásfelújításnál használnátok?
Az hogy kib..ott giccses.
Ismerősömék tettek fel... hát majdnem öklendeztem.
Egy helyen tudom elfogadni a romák lakásában, házában ami amúgyis olyan dús, hogy ott egy kis stukkó már szinte észrevehetetlen. Mindenhol máshol ízlésficam a négyzeten.
Szerintem a fal és a plafon találkozásánál az egyszerűbb fajta panellakásnál is belefér. A csillárt kiemelő, vagy a levél esetleg virágmintás ott nekem is fura.
De alapvetően úgy gondolom, hogy a te lakásod, neked kell, hogy tetszedjenek a részletei.
Én is úgy gondolom, hogy a takaró célt szolgáló (pl. plafon fal találkozás) stukkó tök oké. Lehet belőle kisebbet, modernebbet, alig láthatót feltenni, de nagyon megkönnyíti pl. a falfestést, ha éppen más színű falat szeretnétek, mint a plafon.
Részemről a lámpák, vagy egyéb tárgyak köré helyezett stukkó elavult, de régi nagypolgári lakásoknál, idősebbeknél, vagy olyan helyeken, ahol a bútor passzol, ott elmegy. A tulajdonosnak kell tetszenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!