Ha társasházban központi fűtésnél egyik fűtőtest hideg marad, és a bele vezető cső is hideg,annak mi lehet az oka?
Volt egy felújítás, illetve az alattam lakó és köztem lévő fűtéscsövet ki kellett cserélni, ez nyáron megtörtént.
Most hogy beindították a fűtést,az összes fűtőtest megy rendesen kivéve abban a szobában, ahol kicserélték a csövet.
A közös képviselőnek szóltam, azt mondta légteleníti a rendszert, ez megtörtént, aztán még1x légtelenítette, de továbbra sincs változás. Több mint egy hete nem történik semmi.
Mi lehet az oka, hogy hideg a CSŐ? Mert arra végtelen találatot találok,h a cső meleg a radiátor hideg, de ha a cső hideg ,és légtelenítik a rendszert ,akkor mit tudok csinálni, hogy végre menjen abban a szobában?
De vajon hányszor kell légteleníteni, hogy megoldódjon? Illetve honnan fogom tudni kizárni, hogy valami más áll a háttérben?
A szelepek nyitva vannak, mármint a radiátoron, de ha azzal lenne baj, a csőnek akkor is melegnek kéne lennie, vagy rosszul tudom?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!