Födémsalak kilapátolása közben mire kell figyelni?
ma már mindent veszélyes hulladéknak nyílvánítanak, abból nem lehet baj...a régi kohósalak még nem az, deha feljelent vaki, biztos neki lesz igaza. Nekem is az van a födémen, nincs erőm, és kedvem lecserélni. Sok a macera.
A beton födémnek nem szabadna beszakadni, sem ha gyári tálcás, sem ha házilag készült zsaluzott mennyezet(remélem van egy párszál vas benne)
A kérdésedre pontos, megnyugtató választ nem tudok adni. Ha én csinálnám, akkor deszkára, vagy osb-re, esetleg furnér lapra állnék.
Ha nem gond, egy tetszőleges helyen hatos betonfúróval fúrd át a beton födémet..így lemérheted a vastagságát.
Arra nagyon kell figyelni hogy ne fogyjon el a sör! Az emberéletbe is kerülhet!!
A tálca közepére ne lépj. El kellene hogy bírjon ott is. De ha félsz akkor oda ne lépj. Ha a peremére lépsz ott nem törik össze.
Mi kivettünk kettőt a plafonból hogy ott alakítjuk ki a feljárót. Elég vastag és jól tele van vassal is. Épp elég volt széttörni.
A felújított plafonod meg össze fog repedni. Újra kell festeni majd az egészet. Nem is értem miért felújítás után álltok neki ilyennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!