Festékmaró könnyebbé teszi a festék lekaparását a fáról?
Szeretnék felújítani jelenleg két fa ablakot viszont már annyira megette az idő,hogy pattogzik róla a festék viszont nem minden réteget tudok leszedni mert a spaletta része az kicsit bonyolultabb kaparás szempontjából.Azon gondolkodtam,hogy veszek festékmarót ezt találtam a boltban Chemofág festéklemaró 3500Ft 0,5liter megérheti megvenni tényleg könnyebbé teszi a festék lekaparását?
A festeklemarokbol olyan anyagokat vontak ki amik nagyon karosak voltak, viszont igy nem marjak le a festeket rendesen, hasznalhatatlanok.
Regen olyan volt hogy rakentem a vas kapura es spaklival letoltam a festeket.
Fat inkabb csiszold vagy egesd le a festeket holegfuvoval.
El kell fogadni, h ilyen munkára időt kell szánnni és ritka, hogy csak felkensz valamit és ott van előtted a tiszta fa.
Én leszedtem az ablakokat, egyenként megcsiszoltam mindet, a tiszta fáig. A keretet is. Durva munka volt. Aztán lazúroztam. Nagyon szép lett.
Sajnos mr 30 évesek voltak és nem zártak tökéletesen. Pár évig még azért elvoltunk velük mielőtt műanyagra cseréltük mindet.
6/
egy ismerősöm hőlégfúvót ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!