Vízszigetelem a házat, ezért egyúttal a vízórától bejövő vízcsővet is kicseréltetem, KPE csőre. A szerelő 3/4es belső átmérőjűt javasol. Elég az? (6an lakunk a 3 szintes házban) Illetve kell-e homokba fektetni? Meg kell-e 110es védőcső?
Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 21:39
11/15 anonim válasza:
"20 méteren vízszintesen szinte nullával egyen értékű a nyomás esés!"
Mindig is csodáltam az ilyen embereket, akik ZÉRÓ szaktudással mernek másoknak tanácsokat osztogatni. Ez ám a magabiztosság!
12/15 anonim válasza:
8-as, akkor írom egyértelműbben: főmérőnek felénk NA20-as vízmérőket szerelnek inkább, nem NA13-at.
13/15 anonim válasza:
12! nem társasházról van szó...
"...3 szintes házban..." Szó sincs több lakásról!!!
14/15 anonim válasza:
Egy szóval nem írtam társasházat.
15/15 anonim válasza:
Nekem a hátsó kertszomszédtól jön a vizem 80-85 méter 1"-os kpe csövön, és 1,2 méterrel magasabban vagyok. 0,1 bár a nyomás esés, a központi vízszűrő órái alapján, jelenleg éppen 3,5 bárt mutat. Öntözési szezonban megy le 2,8 bárig, de még ez is elegendő a víz lágyítónak és az esőztetős zuhanyzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!