Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Akril kád recseg?

Akril kád recseg?

Figyelt kérdés

1 hete lett kész az új fürdőszobánk, belelépve a kádba kicsit recseg. Ez normális? Két gyári lábon áll, körben elől hátul alatta pedig Ytong van és a falra is azt hiszem felfüggesztették.

Ez normális? Ma beleléptem a tesóméknál a 10 éves akril kádba, az is recsegetr kicsit. Lemezkádunk volt eddig így nem tudom, ez ilyen alapból?

2023. szept. 7. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ilyen szar.
2023. szept. 7. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
háttt....ööö...
2023. szept. 7. 21:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha recseg kicsit ha normális, engem az érdekel ez normális e?
2023. szept. 7. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Nálam nem recseg.

Mondjuk én nem baxtam rá yrongra, hanem megvettem a gyári stiropor tartót, amibe illeszkedik, és a leírásban levõ helyeken kinyomtam 2k-s pur habbal.

2023. szept. 7. 21:40
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem eleinte recseghet jobban ,aztán majd alábbhagy és nem fog. Nálunk 2 hónapig recsegett kb
2023. szept. 7. 23:08
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Az akril inkább kopog és olyan érzetre, mintha le akarna szakadni alattad. Hozzá lehet szokni, de elsőre nagyon furcsa érzés. Szintén vas kád helyett vettük és többször visszasírtam már.
2023. szept. 8. 03:53
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Vagy elreped idõvel, mint a sógoréknál, pár évesen, amikor beleálltak.
2023. szept. 8. 07:06
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Egy akril kád nem recseghet..szarul van beépítve. Beb@szna, ha alattunk recsegne..mindketten száz kilósak vagyunk, meg sem nyikkan.

Én építettem be a helyére, megfelelően kiépítve a feltámasztást. Előttem mér írta valaki, hogy mi a jó beépítés titka. A sima purhab szart sem ér, az nem tartós támasz.

2023. szept. 8. 09:50
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk sem recseg és nem is kopog. De nem is "szakember" építette be, hanem jómagam. Viszont hézagmentesen lett aládolgozva.

De nézzük logikusan a dolgot.

- Ha recseg, az azt jelenti, hogy mozog.

- Ha mozogni tud, akkor idővel elfárad az anyag.

- Ha elfáradt az anyag, akkor reped vagy törik.

Az anyagvastagságtól is függ természetesen.

Itt is szó van a repedésről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__10644721-a..

2023. szept. 8. 10:18
 10/14 NTBS ***** válasza:
Normális esetben nem!
2023. szept. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!