Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Garancia hibás termékre?

Garancia hibás termékre?

Figyelt kérdés
Július elsején vettem egy sarokkádat, 80 ezer forintért. Augusztus végén kezdtük a felújítást, a bekötésnél kiderült hogy hibás, a lefolyó része annyira rosszul van kivágva, hogy folyni fog..így vettünk helyette egy normális kádat 300 ezerért, ez meg most itt maradt a nyakamon. Írtam nekik, nem akarják visszavenni, mert letelt a 14 nap elállás. De nem elállni akarok, hanem hibás a termék, használhatatlan...Valaki ért ehhez, tényleg ennyi, így jártam vele? A garancia nem 1 év?
2023. szept. 6. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél helyette másikat, és add el olcsóbban. Még így is jobban jársz.
2023. szept. 6. 09:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát az is jó lenne, de lepattintanak, semmit sem akarnak.

De beszéltem a Fogyasztóvédelemmel, azt mondták nehogy rájuk hagyjam, segítenek ha kell.

2023. szept. 6. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Ez melyik üzlet?

Én a BNF-nél vettem mindent, burkolat, szaniter, csapok, festéshez minden.

Nagyon korrekten és gyorsan intézték azt a 2 garanciális problémát, csempénél másnapra áthozatták egy másik telephelyről, csap esetében egyből rendeltek másikat, mikor beérkezett aznap szóltak is. :)

2023. szept. 6. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Waterfun azon belül is valami Penge Szolgáltatócsoport vagy mi mint utólag kiderült
2023. szept. 6. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Sosem telefonon meg személyesen intézed az ügyet! Írsz a cég ügyfélszolgálatára, erre írásban válaszolniuk kell. A hibás teljesítés:A teljesítés akkor hibás, ha a termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a szerződésben vagy a jogszabályban megállapított minőségi követelményeknek. A vásárolt terméknek külön szerződéses kikötés hiányában is alkalmasnak kell lennie a rendeltetésszerű használatra. Már pedig amit mondtál a kád akkor a vásárlás napján sem lett volna megfelelő a rendeltetés szerű használatra. Valamit majd írnak. Ha nincs válasz, akkor írásban fogyasztóvédelemhez kell fordulni és bepanaszolni a céget.
2023. szept. 6. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!