Mitől zúghat az új 3 rétegű műanyag ablak?
Lyuk van rajta vagy a rossz összeszerelés vagy a rossz beépítés miatt. De egyébként direkt is szokott lenni rajta levegőző nyílás és szellőző nyílás is, amit esetleg le lehet zárni.
Nekem a sarkoknál volt rés az üveg és a keret között, orvosi fonendoszkóppal derítettem ki a pontos helyét és átlátszó szilikonnal tömítettem.
Hogy rakták be, láttad a részfolyamatokat?
min 30mm xps-t raktak az ablak keretre?
Ral szalagot legalább belülre raktak?
Thermomodult raktak a nyílászáró aljára?
Miután kivették a szintezőket, kinyomták a lyukakat pur habbal?
Kívül eps-el eltakarták a pur habot? min 20 mm-t rá kell takarni az ablak keretre is!
Ha ezek közül bármelyik kimaradt, akkor nem jól rakták be az ablakokat! Továbbá a 3 rétegű nyílászáróknál ez a min technológia követelmény. Mert bár melyik is kimaradt, felesleges pénzkidobás volt a 3 rétegű üveggel ellátott nyílás záró felárát kifizetni!
A rétrétegű üveges nyílászárónak is a fenti leírás az irány adó, de oda nem szükséges a thermomodul, viszont minden más kell!
javítás:
A 2 rétrétegű üveges nyílászárónak is a fenti leírás az irány adó, de oda nem szükséges a thermomodul, viszont minden más kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!