Mit csináljak hogy mozogjon a levegő a fürdőben?
Figyelt kérdés
KB 8 négyzetméteres a fürdő, van bent 1 albak ami folyamatosan nyitva van és egy szagelszívót is szereltem be de egyszerűen meglehet fulladni, nincs egyáltalán levegő a fürdőszobában. Az ajtóra is vágtam szellőző rácsot de az sem segített2023. aug. 18. 13:02
1/11 anonim válasza:
Akkor mindent megtettél, sajnos ez van.
2/11 anonim válasza:
Pici a teljesítménye a szagelszívónak.
3/11 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség de a szagelszívó kifelé fuja a levegőt de nekem bentre kéne több 😁
2023. aug. 18. 18:38
4/11 anonim válasza:
Akkor az ablakba tegyél be egy ventilátort ami befelé fújja.
5/11 anonim válasza:
Nem lehet hogy vizesek a falak, és attól oly fullasztó odabenn?
6/11 A kérdező kommentje:
Most újítottuk fel a házat és nem volt vizes sehol a fal és most sem ázik
2023. aug. 19. 05:59
7/11 anonim válasza:
Ha ablak, elszívó meg rács sem elég, akkor menj orvoshoz! Klausztrofóbiás vagy, vagy valami más betegséged van.
8/11 anonim válasza:
Igen, esélyes, hogy csak Te nem érzed! Tegyél be egy ventilátort, de ha az sem segít, nincs más megoldás!
9/11 anonim válasza:
Amit kifúj az helyett megy be is.
10/11 anonim válasza:
Meg kéne mérni a páratartaomat a levegőben és a falakban. Akár pl. a vizes ruha teregetése is okozhat fullasztó, párás levegőt odabenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!